Tel: 015 257 0232 | E-mail: info@kopaltravel.nl

Huisregels


Deze huisregels zijn van toepassing op alle appartementen van Kopal Travel en dient u na te leven tijdens uw verblijf in een van de appartementen van Kopal Travel in Praag. Deze huisregels staan duidelijk vermeld op de website van Kopal Travel en worden duidelijk genoemd en gelinkt in het reserveringsproces. Zonder acceptatie van de huisregels is een reservering niet mogelijk.

Aansprakelijkheid

De hoofdhuurder is aansprakelijk voor het correcte en beschaafde gedrag van alle personen in het bijbehorende reisgezelschap. Als een van deze personen zich niet verantwoordelijk of gepast gedraagt, kan Kopal Travel de hoofdhuurder hierop aan te spreken. De hoofdhuurder kan de verantwoordelijkheid niet verschuiven op een andere persoon in het reisgezelschap.

In geval van ernstige overtreding van de de hierna genoemde regels, door een willekeurige persoon uit het resigezelschap, heeft Kopal Travel het recht de hoofdhuurder met het gehele reisgezelschap te verzoeken het appartement te verlaten zonder dat iemand van het gezelschap enige vorm van compensatie kan claimen.

(Geluids)overlast

Verstoringen, luide muziek en feesten die plaatsvinden in een van de appartementen van Kopal Travel zijn gedurende het gehele verblijf strikt verboden. Het houden van feesten of het draaien van luide muziek in een van de appartementen van Kopal Travel, wat klachten van de buren bij Kopal Travel of bij de politie tot gevolg heeft, zal resulteren in onmiddellijke uitzetting, ongeacht het tijdstip. Ook dit resulteert in het verlies van eerder betaalde huur.

Bij aankomst

Indien bij aankomst blijkt dat er iets kapot, niet in orde of vermist is, verzoeken wij u dit direct te melden. Ook indien u het appartement niet schoon aantreft en/of gebreken constateert dan verzoeken wij dit direct aan ons te melden.

Tijdens het verblijf

U wordt verzocht in en om het complex waarin het appartement zich bevindt geen lawaai te maken. Tussen 22u en 9u wordt u verzocht stil te zijn in verband met de buren.

Het aantal personen dat het appartement gebruikt, mag het aantal personen waarvoor het appartement gereserveerd is, niet overschrijden. Uitzonderingen gelden voor kinderen jonger dan twee jaar of bezoekers overdag.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Eventuele schade aangericht aan het appartement of de inrichting ervan of aan zaken die erbij horen, veroorzaakt door de huurder, komt voor rekening van de huurder.

Bij vertrek

Er worden geen schoonmaakkosten in rekening gebracht. Wij verzoeken u het appartement bij vertrek bezemschoon achter te laten. Dat wil zeggen:
- de vloer vegen
- de vaat (het serviesgoed) afwassen en droog in de kastjes terugzetten
- de keuken opruimen
- de tafels afnemen
- de koelkast leegruimen

Het sanitair en de keuken zullen na uw vertrek nog worden schoongemaakt.

Verder verzoeken wij u bij vertrek te controleren of:
- het meubilair op de oorspronkelijke plaats staat
- de ramen gesloten zijn
- de radiator laag of uit staat
- de vuilniszakken in container gedeponeerd zijn

Bij vertrek kunt u (tenzij u ter plaatse anders is verteld) de sleutel op eettafel in woonkamer laten en deur achter u dichttrekken.