Tel: 015 257 0232 | E-mail: info@kopaltravel.nl

Huurvoorwaarden


Reserveren
Reserveren kan telefonisch (tel. 015-25 70 232) of door middel van het online formulier. Er verschijnt een link naar dit formulier na online checken van de beschikbaarheid. De reservering is pas definitief na bevestiging van de verhuurder en betaling van de aanbetaling door de huurder. Lees meer over het reserveren van een appartement.

Verblijf
Voor de appartementen geldt een minimale verblijfsperiode van 3 nachten.

Betaling
De aanbetaling is 35% van de totale huursom. De aanbetaling dient binnen 10 dagen na boekingsdatum te zijn voldaan. De resterende huursom dient minimaal 6 weken voor aankomstdatum te zijn voldaan. De huurder ontvangt voor zowel de aanbetaling als het resterende bedrag een factuur.

Annulering
Annulering door de huurder dient schriftelijk plaats te vinden. De annuleringskosten zijn afhankelijk van het tijdstip waarop geannuleerd wordt en zijn als volgt opgebouwd:
  • annulering to 6 weken voor aankomstdatum: 35% van de totale reissom (de aanbetaling)
  • annulering vanaf 6 tot 4 weken voor aankomstdatum: 60% van de totale reissom
  • annulering vanaf 4 weken voor aankomstdatum tot de aankomstdatum: 90% van de totale reissom
  • annulering op de aankomstdatum of later: 100% van de totale reissom
Annuleringen door de verhuurder zijn alleen mogelijk bij gewichtige omstandigheden.

Annuleringsverzekering
Huurder kan bij een derde een annuleringsverzekering afsluiten. Informeer naar de voorwaarden en kosten bij de verzekeraar, zoals bijvoorbeeld Elvia of Europeesche Verzekeringen.

Aansprakelijkheid
De huurder is aansprakelijk voor eventuele medereizigers.

Parkeren
Bij enkele appartementen is het mogelijk een parkeerplaats bij te boeken. Wij verzortgen in dat geval echter alleen de reservering bij een parkeergarage dichtbij het geboekte appartement. Bij het parkeren in de parkeergarage gaat u een relatie aan met de parkeergarage en gelden de spelregels en voorwaarden van de parkeergarage. Kopal Travel staat verder buiten deze relatie.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan in het appartement.

Aankomst en vertrek
In gebruikname van het appartement is mogelijk op de aankomstdag op een afgesproken tijd na 15 uur. Vertek uit het appartement uiterlijk om 10 uur.