Tel: 015 257 0232 | E-mail: info@kopaltravel.nl

Vliegen naar Praag


Het vliegveld van Praag is Vaclav Havel Airport Prague en ligt op 17 kilometer van het centrum van Praag. De luchthaven heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en de faciliteiten zijn tegenwoordig top.

Vliegtickets vergelijken

Er vliegen meerdere maatschappijen op Praag (zie hieronder). Zoek op WTC.nl makkelijk en snel naar vliegtickets met de meest gunstige vliegtijden en tarieven.

Maatschappijen die vanuit Nederland op Praag vliegen


EasyJet (Amsterdam - Praag)
Goedkoop vliegen naar Praag kan ook met EasyJet. Vanuit Amsterdam boekt u voordelig een retourtje naar Praag.


Transavia.com (Eindhoven - Praag)
Transavia.com is een betrouwbare prijsvechter en vliegt in Nederland van Eindhoven naar Praag. Vanaf Eindhoven vlieg je bijvoorbeeld op vrijdagmiddag heen. Zondagavond vlieg je terug naar Nederland; ideaal dus voor een weekendje Praag! Vliegen naar Praag is makkelijk online geregeld bij Transavia en bijkomende voordelen van Eindhoven Airport zijn snel inchecken, goedkoop parkeren en een lage luchthavenbelasting.


KLM (Amsterdam - Praag)
Vlieg vertrouwd vanuit Amsterdam naar Praag met KLM. KLM vliegt meerdere keren per dag naar Praag en is vaak niet eens duurder dan de zonoemde Low Cost Airlines. Vergelijk de tarieven van KLM met de andere maatschappijen via bijvoorbeeld WTC.nl.Czech Airlines (Amsterdam - Praag)
Czech Airlines vliegt ook vanaf Amsterdam. Je boekt bij Czech Airlines eenvoudig tickets naar meerdere Tsjechische bestemmingen, maar natuurlijk is Praag de thuisbasis van deze betrouwbare maatschappij.


GermanWings (Keulen - Praag)
U kunt vanuit Keulen voordelig direct op Praag vliegen met Germanwings. De luchthaven van Keulen-Bonn is goed aan te rijden, parkeren is er voordelig, de luchthaven zelf is erg overzichtelijk en snel en de luchthavenbelasting is erg laag. Het vliegveld is ook met de trein goed bereikbaar. Vanuit Utrecht staat u in binnen 2,5 uur bij de incheckbalie. U loopt vanuit het station trouwens direct de terminal van Germanwings in.


Van het vliegveld naar het centrum

Vanaf de luchthaven kan je eenvoudig met het openbaar vervoer naar het centrum van Praag. Pak op het vliegveld bus 119 richting de halte Dejvicka. Bij Dejvicka kunt u de op de metro stappen (lijn A) en uw weg naar het centrum van Praag vervolgen.

De snelste (maar duurste) manier om naar onze accommodaties te komen is met de taxi. Kies voor de betrouwbare taximaatschappij AAA taxi.